Kontakta oss!

OXYFIX ®


Vi är certifierad återförsäljare hos Svensk Avloppsrening AB och säljer lösningarna nedan för enskilda avlopp.

 


OXYFIX® - Produktinformation

Oxyfix är ett biologiskt reningsverk för avlopp som inte är anslutna till kommunalt reningsverk. Oxyfix passar enskilda hushåll, samfälligheter och fastigheter med kommersiell verksamhet. Den finns i storlekar från 5 pe upp till 400 pe.

Oxyfix innehåller både ett biologiskt reningssteg och ett fosforreducerande steg och klarar hög såväl som normal skyddsnivå. Vid rening av avloppsvatten från restauranger måste lösningen kompletteras med en fettavskiljare.

Teknisk information

Oxyfix levereras oavsett storlek på reningsverket alltid med en slamavskiljning. Tanken är tillverkad av högkvalitativ betong och armerad med stålfibrer.

Den biologiska reningen kompletteras med ett fosforreducerande reningssteg med fosforfiltret Polonite. Driftkostnaden vid rening med fosforfiltret Polonite är 30 procent lägre än vid rening med kemfällning.

Det medföljer en luftkompressor för syresättning som anpassas för aktuellt reningsverk. Det behövs inget mer än ett vanligt uttag på 1-fas, 230 volt.

Oxyfix finns i många storlekar och utföranden.  Har du frågor gällande större reningsverk är du alltid välkommen att kontakta oss för vidare information.

Här kan du se en film om hur enkelt Oxyfix för ett hushåll installeras. Observera att fosforfilter och fosforbrunn inte är med i installationsfilmen. 

Installation

Oxyfix har designats för snabb installation. Minsta möjliga höjdskillnad mellan inlopp och utlopp gör att reningsverket kan installeras överallt.

Vi på DBOSS hjälper dig med installationen, kontakta oss för mer information!

Pris från 69 000 kronor inklusive slamhantering och filter.

dont hide

© 2020, Daniels Bygg & Schakt Service AB